2016-12-14 07:11:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Igazán sikeres lesz a mai napon

Napi horoszkóp december 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Vízöntő jegyében áll. A főnöke komoly nyomást gyakorol önre, és számon kéri, miért nem hajtotta végre az egyik feladatot. Vigyázzon, nehogy olyasmi szaladjon ki a száján, amivel árthatna magának!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Jelentőségteljes nap elébe néz. Végre felkínálkozik a várva várt lehetőség, közeleg az idő, amikor válthat, és valami új dologba kezdhet. Döntsön megfontoltan!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Szívügyekben óvatosságra intik a csillagok. Csupa olyan egyén érdeklődik ön után, akik nem alkalmasak komolyabb kapcsolat kiépítésére. Inkább a munkájára és a közelgő ünnepekre koncentráljon.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egy programján, vagy napirendi pontján változtatnia kell - maradjon rugalmas, akkor is, ha közbe jön valami. A munkájában nem sokat tud előrehaladni. Ha otthon van, nap közben egy kis alvás igazi jótétemény lehet az ön számára.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Mars és a Vénusz a Vízöntő jegyében állnak. Az előírások, korlátozások és az értelmetlen szabályok ma nagyon fogják bosszantani. A bolygók párkapcsolati problémákat hozhatnak mára. Figyeljen sokkal jobban a kedvesére, és igyekezzen tanulni abból, ami miatt vitatkoznak.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most rendkívüli az érzékenysége, és olyan dolgokat is megérez, amiket senki sem mond ki. Többet kellene foglalkoznia a pénze beosztásával. Készítsen pontos tervet a hónap végéig, nehogy mínuszba forduljon az egyenlege karácsony előtt!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Mindent siker koronáz, amihez ma hozzányúl. Ha képes lesz tartózkodni a túlzottan rámenős fellépéstől, akkor könnyebben meggyőzhet másokat. Most nincs itt az ideje, hogy magányos farkasként küzdjön a feladatokkal, együtt kell működnie a többiekkel!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz a Vízöntő jegyében áll - kétségek merülnek fel önben a párját illetően, elbizonytalanodik abban, hogy valóban hűséges-e önhöz. Nyugodjon meg, alaptalanok a félelmei.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha valakinek valamilyen nagyobb karácsonyi ajándékot szeretne venni, azt inkább ne ma szerezze be. Most könnyelműen bánik a pénzzel, és később megbánhatja a döntését.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sok mindenre higgadtabban reagál, mint máskor. Pedig adódik ma néhány helyzet, ami sok türelmet igényel… Délután már kerülje a tömeget, a nyüzsgést, inkább pihenjen, kapcsolódjon ki az otthonában.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Gyors helyzetfelismerése és ravaszsága révén ragyogó eredményeket érhet el. Olyan állást szerezhet, melynek révén hasznos, és a későbbiekben kamatozó ismeretekre is szert tehet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Rengeteg tennivalója van, készül az ünnepekre. Szórakoztatónak találja a sok nyüzsgő, sietős tömeg látványát. Ha forgalmas helyen jár, vigyázzon az értékeire, mert most könnyen elveszítheti a pénztárcáját, vagy a táskáját.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: